Често Задавани Въпроси

Въпрос: Не си знам точния час на раждане. Какво да въведа?
Отговор: Опитайте се да разберете поне приблизителен час или част от денонощието. Колкото по-близо до часа на раждане, толкова по-точни ще бъдат изчисленията. В краен случай - въведете 12:00.

Въпрос: Как се изчисляват моите благоприятни числа?
Отговор: Математическите модели, на базата, на които се изчисляват вашите благоприятни ТОТО числа, са продукт на дългогодишния опит на група ентусиасти, които споделят любовта към математиката, астрологията и други древни науки. Бихме желали да запазим точните формули в тайна, но можем да споделим, че освен добре познатата Питагоровата система сме включили и части от Арабската и Индийска нумерология, както и математическо тълкуване на астрологичните аспекти взимайки предвид вашите лични вибрации и разположението на небесните тела в деня на теглене на ТОТО тиража, за който изчислявате.

Въпрос: Спечелих! Как да ви почерпя?
Отговор: Поздравления! Радваме се за вашия успех! Задължително се свържете с нас заслужаваме почерпка! :)

Въпрос: ТОТО-ГУРУ гарантира ли печалба?
Отговор: Не! Екипът на ТОТО-ГУРУ вярва, че човек, като неделима част от вселената може, както да бъде повлиян, така и да повлияе на нейните вибрации. Целта на ТОТО-ГУРУ е да ви помогне с номерологията, астрономията и математическото интерпретиране на вашите данни, но другото зависи единствено от Вас самите.

Въпрос: Нищо не уцелих. Какво да правя?
Отговор: Не спирайте да опитвате! Винаги проверявайте въведените данни преди да изчислявате вашите благоприятни числа. И най-важно - повярвайте в себе си! Позитивната нагласа е огромна сила използвайте я!